Tornooi U8 Tenstar Melle op 11 november 2013 met spelers Arjen, Nils, Victor, Dennis en Dinand.

SKVO-Heusden: 1-4

Beste ploeg uit de groep was heusden, ze kwamen voor door een gat uit de verdediging. Verdiende gelijkmaker van Dinand met een mooie krulbal, paal binnen! Heusden kwam dan door een handsbal terug op voorsprong, protest was van iedereen werd door de scheids mooi in de wind geslagen. Nadien nog 2 goals tegen die redelijk vermijdbaar waren, maar toch waren ze beter! Veel inzet door onze jongens. In doel: Arjen.

SKVO-Tenstar Melle: 2-6

Ze waren veel te sterk. Ook omdat bij onze uittrap zeer vaak een goal viel. In de 2e helft liep het veel beter en konden Victor en Arjen toch nog 2 mooie eerredders maken. In doel: Nils.

SKVO-Latem: 0-6

Rare wedstrijd, goed begonnen, maar op korte tijd zeer veel doelpunten tegen. Veel pech met een wereldgoal en een paar glibberige ballen. In doel: Dennis.

Match voor plaats 13 tot 16

SKVO-HO Kalken:1-1 (4-3 na strafschoppen)

HO Kalken was nergens in de wedstrijd en kwam in de 1ste helft plots op voorsprong. Arjen maakte na rust verdiend en mooi gelijk. Na 10 keer schoenen dicht doen door de trainer van HO, volgens onze en de mening van de scheidsrechter tijdrekken was dit doelpunt meer dan terecht. Aan beide kant nog kansen, maar daar bleef het bij.
In doel: Dinand, tijdens strafschoppen Nils. Victor en Dinand scoorden, Arjen miste. HO maakte er ook maar 2, dus was het aan de keepers. Die faalden niet. Toen was het aan Dennis, Dennis scoorde, en Nils pakte de beslissende penalty en zo werden we niet laatst en was de eerste overwinning een feit.

Match voor plaats 13 tot 14.

SKVO-Tenstar Melle: 1-1 (1-3 na strafschoppen)

Onterechte uitslag. We kwamen verdiend op voorsprong in de 1ste helft. Melle kwam voor met een lucky goal. Ons doelgerichte schot van Arjen werd tegenhouden door de trainer van Melle, staat hij niet in de weg wordt het normaal 2-1 en wil ik het nog wel eens zien of ze nog eens terugkomen. Bij de strafschoppen had Victor geen verhaal tegen de 3 harde knallen van de spelers van Melle, Dinand en Dennis misten, Nils scoorde nog een eerredder. In doel: Victor.

Conclusie: Oostakker eindigde met zijn 5 spelers op een mooie 14e plaats, wij waren de enige ploeg die niet kon wisselen en daarmee moesten onze spelers de volle 120 minuten in die 5 wedstrijden met zijn 5 afwerken, sommige ploegen waren soms met het dubbel. Veel inzet en veel plezier heb ik gezien en de eerste overwinning is een feit, op naar de volgende!