VOETBALTERREINEN & PARKING

Het juiste terrein en de beste parkeerplaats liggen bij elkaar


Oostakker-Azalea speelt vanaf het seizoen 2018-2019 al zijn competitiewedstrijden op zijn vernieuwde kunstgrasterreinen. Deze zijn gelegen in de Sint-Jozefstraat 13 te Oostakker in de nabijheid van de EDUGO scholengroep / EDUGO Arena.

We beschikken tevens over een mooi aangelegd en veilige parkeerplaats voor iedereen. Gelieve hiervan steeds gebruik te maken en nergens anders rondom het complex te parkeren.

OPENBAAR VERVOER

Er is een bushalte aan de terreinen van Oostakker-Azalea


Klik op deze routeplanner van De Lijn om met het openbaar vervoer tot aan het Oostakker-Azalea-complex te komen. Er is een bushalte aanwezig op slechts 100 meter van de ingang van Oostakker-Azalea.Fietsrekken zijn beschikbaar op het Oostakker-Azalea-complex voor de sportievelingen die graag met de fiets komen. Gelieve de fiets in het fietsrek te plaatsen en niet tegen de afsluiting te plaatsen.

KUNSTGRAS

Draag zorg voor het complex en het kunstgras


We hebben voornamelijk verschillende wedstrijdvelden beschikbaar op kunstgras sinds augustus 2018. Aangepast schoeisel voor kunstgras is noodzakelijk, metalen noppen zijn totaal niet toegelaten!

Tevens is roken en het gebruik van kauwgom absoluut verboden op het grasveld. We verzoeken iedereen om afval in de voorziene vuilbakken achter te laten en niet rond te laten slingeren in het vernieuwde complex. Leeggoed hoort ook in de kantine en niet op of langs de terreinen!

RUIME PARKING

Een ruime en veilige parking voor iedereen


Gelieve te parkeren op de ruime parking van de EDUGO Arena. We verzoeken iedereen om NIET voor de ingang van Oostakker-Azalea de wagen te stationeren. Ook niet om iemand af te zetten of op te halen. Wij houden het graag voor iedereen veilig: voor elk kind, maar ook voor alle spelers, bezoekers, leden en supporters!

Gebruik ook steeds de nieuwe ingang rechtover de parking. Deze is voor jullie veiligheid nu voorzien op een veiligere plek om over te steken.Gelieve niet op het grasplein alsook op de groenzones van het kruispunt aan de brug te parkeren a.u.b. Het drukke verkeer kan verraderlijk zijn doordat de zichtbaarheid verdwijnt door foutief geparkeerde wagens. De Politie van Stad Gent voert hier ook regelmatig controles op uit.

ZIJ STEUNEN ONS

Met grote dank aan al onze sponsors welke je via de rubriek SPONSORS allemaal kan raadplegen.